Urządzenia i Akcesoria
蒜味蒸鱸魚
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
鱸魚 只取魚肚,在魚皮面劃刀400 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切段1 根
-
蔥 切段(約1公分)20 克
-
蒜頭30 克
-
醬油30 克
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
紹興酒10 克
-
水 (含料理和蒸煮用水)610 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13.2 g
Kalorie
368 kJ /
88 kcal
Tłuszcz
1.525 g
Błonnik
0.675 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan