Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno
- 500 g de agua
- 800 g de zapallito italiano con piel y cortados en trozos de 3-4 cm
- 150 g de cebolla cortada en cuatro
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de maicena
- 70 g de leche
- 4 huevos
- 60 g de queso parmesano rallado
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
Masa
- 150 g de harina y algo más para enharinar
- 75 g de mantequilla bien fría cortada en trozos y algo más para enmantequillar
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1310 kJ / 313 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 20 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Tarta soufflé de espinaca
1h
Pastel de papa
1h 10min
Tarta Pascualina
1h 30min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Carbonada
1h 15 min
Budín de atún
50min
Ñoquis de zanahoria con crema de zapallito italiano
1h 45min
Budín de naranja
1h
Budín de mandarinas
55min
Ñoquis con salsa rosa
2 godz. 25 min
Panqueques con dulce de leche
1h 15 min