Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- de manteca para enmantecar
-
125
g de queso pategras en trozos
lub 125 g de queso pategras en trozos - 125 g de queso reggianito en trozos
- 125 g de leche
- 1 cucharadita de sal fina
- 1 huevo
- ½ limón, sólo su jugo
- 330 g de harina de mandioca o almidón de mandioca
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 276 kJ / 66 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 3 g
Alternatywne przepisy
Tarta soufflé de espinaca
1h
Pastafrola de membrillo
2 Std.
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 godz. 40 min
Pepitas
55 Min
Empanadas de humita
1h 30min
Empanadas de carne
1h 50 min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Bizcochuelo de vainilla
40min
Alfajores de nuez
1h
Budín de naranja
1h
Salsa criolla
5min
Budín de mandarinas
55 Min