
Urządzenia i Akcesoria
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 doses
Składniki
Crumble
-
miolo de noz40 g
-
bolachas cream crackers partidas ao meio80 g
-
manteiga50 g
Recheio
-
alho3 dentes de
-
azeite25 g
-
tomilho só as folhas2 ramos de
-
tomate seco cortado em tiras30 g
-
batata-doce cortada em cubos400 g
-
sal½ c. chá de
-
caldo de legumes caseiro1 c. chá de
-
água200 g
-
abóbora cortada em cubos300 g
-
curgete cortada em tiras300 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
305.6 kcal /
1278.7 kJ
Białko
6.1 g
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
34.6 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Sód
251.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Económicas
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia