Speckzopf mit Zwiebelsprossen

Speckzopf mit Zwiebelsprossen

4.7 101 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
1 Stück

Składniki

  • Milch
    300 g
  • Zucker
    2 TL
  • Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
    ½ Würfel
  • Zopfmehl
    500 g
  • Salz
    1 ¾ TL
  • Butter in Stücken (1 cm)
    60 g
  • Speckwürfeli
    160 g
  • Zwiebelsprossen
    20 g
  • Ei verklopft
    1

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 11.4 g
Kalorie 1334 kJ / 318 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...