Urządzenia i Akcesoria
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
1 Stück
Składniki
-
Milch300 g
-
Zucker2 TL
-
Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Zopfmehl500 g
-
Salz1 ¾ TL
-
Butter in Stücken (1 cm)60 g
-
Speckwürfeli160 g
-
Zwiebelsprossen20 g
-
Ei verklopft1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
11.4 g
Kalorie
1334 kJ /
318 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min
Knöpfli
50 min
Älpler Magronen
45 min
Heller Mississippi-Cake
1 godz. 15 min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1 godz. 55 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Süsser Grittibänz
2 godz. 15 min
Schoggistängeli-Cake
1 godz. 10 min
Mailänderli
3 godz.
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.
Getränkter Zitronencake
1 godz. 30 min
Berner Zopf
1 godz. 45 min