
Urządzenia i Akcesoria
Lavendelcreme
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Milch300 g
-
Lavendel mit Blüten, und etwas mehr zum Garnieren2 Stängel
-
Gelatine4 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Eier getrennt3
-
Honig z.B. Lavendelhonig, flüssig60 g
-
Zitronenschale abgerieben1 TL
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt100 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
165 kcal /
689 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
130 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 3/2018
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy