豆腐泥鳅汤

豆腐泥鳅汤

4.0 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 泥鳅 去除内脏,洗净
    6 条
  • 20 克
  • 10 克
  • 切片
    5 克
  • 1000 克
  • 新鲜黑木耳
    30 克
  • 料酒
    20 克
  • 白醋
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 嫩豆腐 切块
    300 克
  • 香菜 适量,切段,装饰用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 15.3 g
Kalorie 687.2 kJ / 164.2 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...