Urządzenia i Akcesoria
豆腐泥鳅汤
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
泥鳅 去除内脏,洗净6 条
-
油20 克
-
葱10 克
-
姜 切片5 克
-
水1000 克
-
新鲜黑木耳30 克
-
料酒20 克
-
白醋1 茶匙
-
盐1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
嫩豆腐 切块300 克
-
香菜 适量,切段,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15.3 g
Kalorie
687.2 kJ /
164.2 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
四季养生
68 Przepisów
Chiny
Chiny