Urządzenia i Akcesoria
蜜瓜炖瑶柱
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
水1000 克
-
猪肉 选择瘦肉,切块,提前汆水250 克
-
瑶柱 冷水泡开后沥干水分8 粒
-
姜2 片
-
哈密瓜 切块400 克
-
盐 依个人口味调整1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17 g
Kalorie
862 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
四季养生
68 Przepisów
Chiny
Chiny