Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 红豆 ,至少浸泡12小时后沥干水分
- 1200 克 水
- 20 克 油
- 20 克 大葱 ,切段
- 10 克 姜 ,切片
- 1 条 鲫鱼 ,约400克,去除内脏洗净擦干,切三段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 134 kJ / 32 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Błonnik
- 0.1 g