Urządzenia i Akcesoria
鲫鱼赤豆汤
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
红豆 至少浸泡12小时后沥干水分100 克
-
水1200 克
-
油20 克
-
大葱 切段20 克
-
姜 切片10 克
-
鲫鱼 约400克,去除内脏洗净擦干,切三段1 条
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
4.7 g
Kalorie
134 kJ /
32 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
四季养生
68 Przepisów
Chiny
Chiny