鲫鱼赤豆汤

鲫鱼赤豆汤

4.0 2 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 红豆 至少浸泡12小时后沥干水分
    100 克
  • 1200 克
  • 20 克
  • 大葱 切段
    20 克
  • 切片
    10 克
  • 鲫鱼 约400克,去除内脏洗净擦干,切三段
    1 条

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 4.7 g
Kalorie 134 kJ / 32 kcal
Tłuszcz 0.8 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...