Urządzenia i Akcesoria
Celerové ragú s mandlemi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porce
Składniki
-
20 gramů olivového oleje
-
500 gramů celeru oloupaného, na malé kostky (cca 1,5 cm)
-
75 gramů loupaných mandlí
-
70 gramů mandlových lupínků
-
100 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
1 špetka mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
10 g
Kalorie
1601 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Přílohy
13 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Dýňové půlměsíčky s tomatovým dipem
1 godz.
Špaldové krekry
30 min
Pikantní sýrové krekry (bez lepku)
50 min
Rýnský tmavý chléb
1 godz. 30 min
RAW sezamové kuličky s kokosem
8 godz. 30 min
Podzimní dýňový salát
10 min
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50 min
Cizrnové kuličky s dýní
25 min
Hummus z červené řepy
10 min
Květáková pizza s klobáskou
1 godz. 20 min
Květákovo-špenátové lasagne
1 godz. 45 min
Gratinovaný květák
55 min