Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 猪肉 ,选择瘦肉,切块
- ½ 茶匙 盐
- ½ 茶匙 油
- 3 颗 蜜枣
- 20 克 杏仁片 ,泡水30分钟后沥干水分
- 1 片 姜
- 800 克 水
- 5 个 枇杷 ,去皮去核,去白膜,一切二
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 363 kJ / 86.8 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 2.4 g
- Błonnik
- 0.6 g