Urządzenia i Akcesoria
鲜枇杷蜜枣瘦肉汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
猪肉 选择瘦肉,切块150 克
-
盐½ 茶匙
-
油½ 茶匙
-
蜜枣3 颗
-
杏仁片 泡水30分钟后沥干水分20 克
-
姜1 片
-
水800 克
-
枇杷 去皮去核,去白膜,一切二5 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8 g
Kalorie
363 kJ /
86.8 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
四季养生
68 Przepisów
Chiny
Chiny