Urządzenia i Akcesoria
猪肝豌豆苗汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
猪肝 切薄片后用凉水冲洗干净150 克
-
淀粉1 茶匙
-
料酒½ 茶匙
-
水600 克
-
胡椒粉½ 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
豌豆苗50 克
-
麻油½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.8 g
Kalorie
581.5 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
四季养生
68 Przepisów
Chiny
Chiny