Urządzenia i Akcesoria
香芋紫薯冰皮月饼
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 6 godz.
24 个
Składniki
香芋内馅
-
水950 克
-
芋头 去皮切小块250 克
-
糖100 克
-
玉米淀粉50 克
-
马铃薯淀粉2 茶匙
-
炼乳25 克
紫薯冰皮
-
水 蒸煮用900 克
-
紫薯 去皮切小块160 克
-
无盐黄油30 克
-
糯米粉90 克
-
粘米粉60 克
-
澄面40 克
-
糖粉70 克
-
牛奶240 克
制作
-
糯米粉 提前炒熟做手粉
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Białko
1.2 g
Kalorie
403.8 kJ /
96.5 kcal
Tłuszcz
1.5 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
19.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
五彩月饼
9 Przepisów
Chiny
Chiny