Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
40 pieces
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
lemon thin peelings of skin only½
-
fresh spinach leaves500 g
-
plain flour40 g
-
semolina plus extra for dusting200 g
-
ricotta cheese250 g
-
large egg1
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt or to taste, plus extra for cooking1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
dried chilli flakes2 pinches
-
water for cooking
To Serve
-
olive oil for frying1 Tbsp
-
salted butter diced, for frying100 g
-
fresh sage leaves for frying10 - 12
-
fine sea salt to taste
-
dried chilli flakes (opcjonalnie) for serving
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
4.4 g
Kalorie
368 kJ /
88 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach Fatayers
2 godz.
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 godz. 25 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 godz. 35 min
Pancetta and asparagus galettes
1 godz. 5 min