Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
40 pieces
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
lemon thin peelings of skin only½
-
fresh spinach leaves500 g
-
plain flour40 g
-
semolina plus extra for dusting200 g
-
ricotta cheese250 g
-
large egg1
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt or to taste, plus extra for cooking1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
dried chilli flakes2 pinches
-
water for cooking
To Serve
-
olive oil for frying1 Tbsp
-
salted butter diced, for frying100 g
-
fresh sage leaves for frying10 - 12
-
fine sea salt to taste
-
dried chilli flakes (opcjonalnie) for serving
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
4.4 g
Kalorie
368 kJ /
88 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Pascualina
1 godz. 45 min
Sweet Potato Gnocchi
1 godz. 15 min
Greek Appetiser Tart
1 godz. 30 min
Argentinian Alfajores
1 godz. 10 min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 godz.
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 godz. 20 min
Vegan Burger
5 godz.
Kale Meat(less) Balls
30 min
Baked Mushroom Empanadas
1 godz. 50 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min