Himalaya-Butter

Himalaya-Butter

4.5 86 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
10 Portionen

Składniki

  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    500 g
  • Wasser sehr kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
    400 g
  • Rapsöl
    20 g
  • Himalaya-Salz
    ½ - 1 TL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 1 g
Kalorie 710 kJ / 170 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...