Urządzenia i Akcesoria
Himalaya-Butter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
10 Portionen
Składniki
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt500 g
-
Wasser sehr kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten400 g
-
Rapsöl20 g
-
Himalaya-Salz½ - 1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
710 kJ /
170 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Brot backen
70 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Chorizo anbraten
10 min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25 min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 min
Hähnchenfleisch und Frühlingszwiebeln anbraten und zerkleinern
15 min
Erdbeer-Eis
12 godz. 30 min
Kaffee mahlen
5 min
Vollkornmehl
5 min
Limoncello-Eisbomben auf Pistazienkeksen
8 godz. 45 min
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2 godz.
Rib Eye mit Béarnaise
1 godz. 50 min
Spinat-Grieß-Serviettenknödel
1 godz. 10 min
Karamell-Popcorn
40 min