Urządzenia i Akcesoria
Frische Butter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
250 Gramm
Składniki
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt500 g
-
Wasser sehr kalt400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 10 Gramm
Sód
8 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
289 kJ /
69 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paris, mon Amour!
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Joghurt-Frischkäse
18 godz. 30 min
Quark
15 godz. 30 min
Senf, mittelscharf
25 min
Joghurt selbst gemacht
24 godz.
Ghee - geklärte Butter
50 min
Reismehl
10 min
Selbstgemachter Halloumi
3 godz. 15 min
Panko - Japanisches Paniermehl
24 godz.
Geflügelfond
1 godz.
Geflügelaufschnitt
12 godz.
Scharfer Senf
30 min
Butter, selbst gemacht
10 min