Urządzenia i Akcesoria
Sopa de cebola gratinada
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
10 doses
Składniki
-
queijo emmental cortado em pedaços200 g
-
cebola cortada em pedaços500 g
-
manteiga60 g
-
água1500 g
-
1 cubo de caldo de carnecaldo de carne caseiro1 c. chá de
-
pão de véspera cortado em fatias250 g
-
sal½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
9 g
Kalorie
849 kJ /
203 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista novembro 2018
27 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Vichyssoise
40 min
Creme de espargos com parmesão
30 min
Creme de chuchu e funcho
40 min
Creme de espargos verdes
50 min
Ravioli abertos com abóbora e cogumelos
1 godz. 15 min
Coalhada seca
15 godz. 10 min
Sopa de cebola gratinada à francesa
5 godz. 30 min
Vichyssoise de espargos
40 min
Creme de brócolos e espinafres com ovo escalfado
1 godz.
Sopa fria de milho e espargos laminados
35 min
Sopa de alho-poró e batata
45 min
Ravioli com pesto de rúcula e noz
30 min