Sopa de cebola gratinada

Sopa de cebola gratinada

3.0 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
10 doses

Składniki

  • queijo emmental cortado em pedaços
    200 g
  • cebola cortada em pedaços
    500 g
  • manteiga
    60 g
  • água
    1500 g
  • caldo de carne caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de carne
  • pão de véspera cortado em fatias
    250 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 203 kcal / 849 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...