Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de helado de vainilla
- 8 rebanadas de pan de molde sin corteza
- 250 g de azúcar
- ½ vaina de vainilla cortada en trozos
- 250 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 100 g de cacao puro en polvo
- 2 huevos
- 150 g de harina de trigo
- 150 g de leche
- 1 cucharadita de canela molida
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2965 kJ / 709 kcal
- Białko
- 13.5 g
- Węglowodany
- 82.7 g
- Tłuszcz
- 35.2 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Helado de nata con láminas de chocolate
8h 30min
Cheesecake de chocolate con merengue
3h 35min
Crema de chocolate y café con helado de vainilla
4óra 20p
Bombones de chocolate blanco
3h 10min
Bocaditos de chocolate y menta
25min
Batido de caramelo salado
20min
Milhojas de chocolate y nata
2h 30min
Bambas Boston cream
2 Std.
Destornillador frappé
5min
Hot crunchy wings (Alitas de pollo picantes crujientes)
2 Std. 40 Min
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Milhojas de merengue
1h 40min