Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de helado de vainilla
- 8 rebanadas de pan de molde sin corteza
- 250 g de azúcar
- ½ vaina de vainilla cortada en trozos
- 250 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 100 g de cacao puro en polvo
- 2 huevos
- 150 g de harina de trigo
- 150 g de leche
- 1 cucharadita de canela molida
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2965 kJ / 709 kcal
- Białko
- 13.5 g
- Węglowodany
- 82.7 g
- Tłuszcz
- 35.2 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Milhojas de crema y toffee
2 Std. 30 Min
Saquitos crujientes de cerdo y gambas thai
30min
Helado de nata con láminas de chocolate
8 godz. 30 min
Crêpes soufflés
1小时
Tarta mousse petit regaliz
2 Std. 30 Min
Mousse de crema de orujo
2 Std.
Apple pie (individual)
50min
Party-pops cake
3h 15 min
Helado de chocolate blanco
12 Std. 10 Min
Helado de toffee
4 Std. 30 Min
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2小时 10 分钟