Urządzenia i Akcesoria
黑松露花菜汤
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
花菜 切块500 克
-
鸡高汤300 克
-
牛奶200 克
-
稀奶油80 克
-
盐适量
-
白胡椒粉1 小撮
-
松露油 装饰用适量
-
新鲜黑松露 切片,装饰用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10.3 g
Kalorie
722.3 kJ /
172.7 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
在家做法餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny