当归番茄牛腩

当归番茄牛腩

4.0 3 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 人份

Składniki

  • 800 克
  • 牛腩 切块,焯水洗净
    400 克
  • 当归
    2 片
  • 番茄 切块
    200 克
  • 土豆 去皮切滚刀块
    200 克
  • 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 35.1 g
Kalorie 2125.5 kJ / 508 kcal
Tłuszcz 28.2 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 25.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...