Urządzenia i Akcesoria
当归番茄牛腩
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 人份
Składniki
-
水800 克
-
牛腩 切块,焯水洗净400 克
-
当归2 片
-
番茄 切块200 克
-
土豆 去皮切滚刀块200 克
-
盐1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
35.1 g
Kalorie
2125.5 kJ /
508 kcal
Tłuszcz
28.2 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
25.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
创意中餐
20 Przepisów
Chiny
Chiny