Urządzenia i Akcesoria
金枪鱼披萨
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 块
Składniki
披萨面团
-
干酵母粉1 茶匙
-
水75 - 90 克
-
糖1 茶匙
-
橄榄油1 茶匙
-
高筋面粉150 克
-
盐¼ 茶匙
-
橄榄油 涂抹用
披萨酱
-
洋葱40 克
-
橄榄油1 汤匙
-
番茄 切小块150 克
-
番茄酱50 克
-
盐½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
干燥综合香草½ 茶匙
-
现磨黑胡椒粉¼ 茶匙
披萨馅料
-
罐装油浸金枪鱼 沥干油份,取出鱼肉80 克
-
黑橄榄 切片5 颗
-
红甜椒 一切二,切条1 个
-
马苏里拉乳酪 刨丝150 克
-
橄榄油 涂抹用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块
Białko
10 g
Kalorie
837 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny