Urządzenia i Akcesoria
Doce de cebola - TM31
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
500 g
Składniki
-
azeite30 g
-
cebola cortada em lâminas750 g
-
dentes de alho cortados em lâminas4
-
açúcar amarelo250 g
-
tomilho-limão só as folhas5 g
-
malagueta (opcjonalnie) cortada em rodelas1
-
sal1 ½ c. chá de
-
vinho tinto250 g
-
vinagre130 g
-
vinho do Porto75 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
722.1 mg
Białko
2 g
Kalorie
1584.9 kJ /
378.8 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
67.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Setembro 2017
32 Przepisy
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Kulfi - Gelado de leite com frutos secos
8 godz. 30 min
Marinada grega para carnes brancas
5 min
Piza com batata e alecrim
50 min
Azeitonas em conserva
25 min
Salada cor de rosa
10 min
Cassata de avelã e chocolate
8 godz.
Creme de mandarina e panacota de amêndoa
4 godz. 45 min
Taças mexicanas
20 min
Mazurki
3 godz.
Chutney de citrinos
1 godz. 30 min
Doce de cebola - TM5
1 godz. 20 min
Beringela com feta e malagueta
6 godz. 35 min