Rinderschmortopf

Rinderschmortopf

3.3 425 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen

Składniki

  • Zwiebeln halbiert
    2
  • Öl
    20 g
  • Rindergulasch in Stücken (5 cm)
    800 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Wasser
    600 g
  • Lorbeerblätter
    3
  • Thymian abgezupft
    6 Zweige
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    6 Prisen
  • Möhren halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)
    400 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 40 g
Kalorie 1706 kJ / 407 kcal
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...