Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 800 g Rindergulasch, in Stücken (5 cm)
- 30 g Tomatenmark
- 600 g Wasser
- 3 Lorbeerblätter
- 6 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 400 g Möhren, halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1706 kJ / 407 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 22 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rinderschmortopf
1h 55min
Hackbällchen-Suppe
35min
Hähnchen mit Pinienkernen und Zwiebeln
1h 30min
Fleisch-Möhren-Bällchen mit Ratatouille
35min
Putenrouladen mit Ricotta-Tomaten-Füllung und Gemüse
1h 20min
Hack-Kürbis-Auflauf
1h 20min
Honig-Senf-Hähnchen mit Knoblauch-Blumenkohl-Püree
50min
Hähnchencurry mit falschem Reis
1h
Gefüllte Paprikaschoten
50min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40min
Mariniertes Hähnchen auf Paprikakraut
45min
Hackfleisch-Kartoffel-Eintopf
40min