Urządzenia i Akcesoria
Rinderschmortopf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert2
-
Öl20 g
-
Rindergulasch in Stücken (5 cm)800 g
-
Tomatenmark30 g
-
Wasser600 g
-
Lorbeerblätter3
-
Thymian abgezupft6 Zweige
-
Salz1 TL
-
Pfeffer6 Prisen
-
Möhren halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
40 g
Kalorie
1706 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hackfleisch-Kartoffel-Eintopf
40 Min
Hähnchen mit Pinienkernen und Zwiebeln
1 Std. 30 Min
Hackbällchen-Suppe
35 Min
Hack-Kürbis-Auflauf
1 Std. 20 Min
Frikadellen mit Rahmgemüse
40 Min
Hähnchencurry mit falschem Reis
1 Std.
Mariniertes Hähnchen auf Paprikakraut
45 Min
Rinderschmortopf
1 Std. 55 Min
Honig-Senf-Hähnchen mit Knoblauch-Blumenkohl-Püree
50 Min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Tomaten-Basilikum-Hähnchen
35 Min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50 Min