Urządzenia i Akcesoria
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Butter zum Einfetten
-
Blätterteig aus dem Kühlregal (à 280 g)2 Pck.
-
Eier3
-
Sahne20 g
-
Gorgonzola200 g
-
Frischkäse200 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Salz1 Prise
-
Weißwein30 g
-
Thymian abgezupft3 Zweige
-
Cherry-Tomaten200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
19 g
Kalorie
2691 kJ /
643 kcal
Tłuszcz
46 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinattarte
1 godz. 20 min
Parmesan-Tarte mit roher Tomatensauce
1 godz. 30 min
Käse-Tomaten-Quiche
1 godz. 20 min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 godz.
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1 godz. 30 min
Paprika-Ricotta-Quiche
2 godz.
Quiche mit Ziegenkäse
1 godz. 25 min
Käse-Tarte mit Cidre
1 godz.
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 godz. 15 min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 godz.
Champignon-Schinken-Quiche
1 godz.
Vier-Käse-Quiche mit Bacon
1 godz.