Urządzenia i Akcesoria
板栗香菇雞
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
薑 切片5 克
-
蔥 切段10 克
-
新鮮香菇 切塊150 克
-
熟板栗 切對半140 克
-
帶皮雞腿肉 切小塊1 隻
-
醬油20 克
-
蠔油10 克
-
100 克 水高湯100 克
-
細砂糖1 茶匙
-
新鮮紅辣椒 切段1 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10.02 g
Kalorie
1008 kJ /
241 kcal
Tłuszcz
10.52 g
Błonnik
3.75 g
Węglowodany
20.14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
小館風情
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan