Urządzenia i Akcesoria
Mu-Err-Butter mit Sesam und Szechuan-Pfeffer
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
10 Portionen
Składniki
-
Mu-Err-Pilze, getrocknet (siehe Tipp)10 g
-
Wasser zum Einweichen
-
Szechuan-Pfeffer, ganz1 TL
-
Sesam1 geh. EL
-
Knoblauchzehe1
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Öl10 g
-
Zitronensaft5 g
-
Salz½ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
861 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2018
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15 min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 godz. 35 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Putello Tonnato
4 godz.
Lila Erdäpfelmousseline
35 min
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45 min
Dim Sum 'Shumai'
2 godz.
Thai-Fisch-Frikadellen
1 godz. 10 min
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30 min
Zitrus-Aioli
10 min
Thai-Bällchen
1 godz. 40 min