![Apricot chicken risotto Apricot chicken risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9F581F2A-9691-4740-81FD-C74092E5B959/Derivates/A28D0935-157B-46AC-9293-253ECEF197A7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 cm piece fresh ginger, peeled (optional)
- 100 g brown onion
- 40 g olive oil
- 100 g carrot, cut into pieces
- 120 g red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 500 g chicken thigh fillets, cut into cubes (3 cm)
- 400 g canned apricot nectar
- 300 g water
- 1 ½ tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- 300 g Arborio rice
- 80 g frozen green peas, to taste
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1649.2 kJ / 392.7 kcal
- Białko
- 19.7 g
- Węglowodany
- 44.3 g
- Tłuszcz
- 14.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 847.2 mg
Alternatywne przepisy
Zucchini slice
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Beef ragu
1h 25min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Chicken and cashews
55 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Tuna mornay
45 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min