Urządzenia i Akcesoria
Apricot chicken risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled (optional)1 cm
-
brown onion100 g
-
olive oil40 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces120 g
-
chicken thigh fillet cut into cubes (3 cm)500 g
-
canned apricot nectar400 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 ½ tbsp
-
Arborio rice300 g
-
frozen green peas to taste80 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
847.2 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
1649.2 kJ /
392.7 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
44.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried sausages and lentils
1 godz.
Zucchini slice
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 godz. 15 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Chicken and cashews
55 min
Beef stroganoff
35 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Tuna mornay
45 min