Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 gramů bílé cibule, napůl
- 20 gramů másla
- 600 gramů topinambur, na kostky (2 cm)
- 600 gramů vody
- 1 špetka jedlé sody
- 1 drůbeží bujón (0,5 l vody)
- 2 špetky soli, nebo podle chuti
- 1 špetka bílého pepře, mletého, nebo podle chuti
- 120 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 5 snítek pažitky, čerstvé, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 679 kJ / 163 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krémová polévka s batáty a cizrnou
35 min
Polévka z batátů s rybími kousky
40 min
Polévka z kopřiv
40 min
Topinamburový krém se slunečnicovými semínky
25 min
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
45 Min
Krémová polévka z ředkvičkových listů s ředkvičkami v páře
40 min
Kuřecí krémová polévka s kešu oříšky
30 min
Lososový burger
25 min
Špenátové lívance s přelivem z gorgonzoly
1 godz.
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 Min
Dýňovo-čočková polévka
45 Min