Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů parmazánu, na kousky (2-3 cm)
- 200 gramů bílé cizrny, konzervované, scezené
- 2 - 3 snítky čerstvé petržele
- 100 gramů brambor, vařených
- 70 gramů hladké mouky
- 100 gramů sušené šunky, na kostičky
- 1 vejce
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- extra panenský olivový olej, podle potřeby
- 200 gramů dužiny dýně, na tenké plátky
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 249 kJ / 60 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lilkové ragú s cizrnou
45 min
Cizrnové karbanátky
11h 10 min
Fazolový burger (veganský)
1 Std. 20 Min
Čočková sekaná
6h 20 min
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20 Min
Dýňové karbanátky se špaldou
1 godz. 40 min
Dýňové bulky
2 Std. 15 Min
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1 Std. 10 Min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1 godz.
Čočkové biftečky s mrkví
50 min
Falafel
1 godz.
Čočkové stew s pancettou
1 godz.