Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů parmazánu, na kousky (2-3 cm)
- 200 gramů bílé cizrny, konzervované, scezené
- 2 - 3 snítky čerstvé petržele
- 100 gramů brambor, vařených
- 70 gramů hladké mouky
- 100 gramů sušené šunky, na kostičky
- 1 vejce
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- extra panenský olivový olej, podle potřeby
- 200 gramů dužiny dýně, na tenké plátky
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 249 kJ / 60 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45 min
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25 min
Čočkovo-dýňový guláš
1 Std.
Kešu pomazánka s bylinkami
8h 10 min
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
45 min
Cizrnové karbanátky
11hod. 10min
Riccotové muffiny se špenátem
35 min
Dýňové karbanátky se špaldou
1h 40 min.
Quiche s fetou a červenou řepou
1h 50 min.
Bramborové curry s květákem
1h 10min
Dýňové kroupoto s parmazánem
1h 30min
Dýňovo-čočková polévka
45 min