Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 gramů batátů, na kostky
- 130 gramů cibule, napůl
- 520 gramů bílé cizrny, konzervované, scezené
- 700 gramů vody
- 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
- 1 čajová lžička soli, nebo podle chuti
-
100
gramů crème fraîche
lub 100 gramů zakysané smetany, 20 % tuku - 1 polévková lžíce čerstvé petržele, najemno nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 885 kJ / 210 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pórkový krém
40min
Dýňová polévka
45min
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30min
Špenátová polévka s vejci
35min
Polévka z máslové dýně s kokosovým mlékem
30min
Čočkovo-dýňová polévka
1h
Krémová květáková polévka
30min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40min
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45min
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35min
Dýňovo-čočková polévka
45min
Krémová polévka z červené čočky
35min