Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 stonky čerstvé petržele, pouze listy (10 gramů)
- 100 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 220 gramů mrkve, na kousky
- 100 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 500 gramů hovězího masa na guláš, na kostičky (2 x 2 cm)
- 400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 20 gramů hladké mouky
- 3 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 2 bobkové listy
- 3 snítky tymiánu, čerstvého, lístky
- 1 snítka čerstvého rozmarýnu, lístky
- 500 gramů černého piva
- 350 gramů brambora, na kostky (2 x 2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1611 kJ / 385 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 5.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2h 20min
Líčka marinovaná v černém pivu
4 Std. 35 Min
Paprikový guláš na červeném víně
1 Std. 25 Min
Rychlé hovězí Massaman kari
40 min
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25 min
Vejce se žampiónovou náplní
40 min
Kuře se sójovou omáčkou a pak choi
13 Std.
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40 min
Telecí roláda s bramborovo - pastinákovou kaší
1h 15 min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1h 30 min
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4 Std.
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1h 30 min