Dušené hovězí stew

Dušené hovězí stew

4.2 67 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porce

Składniki

  • 4 stonky čerstvé petržele pouze listy (10 gramů)
  • 100 gramů řapíkatého celeru na kousky
  • 220 gramů mrkve na kousky
  • 100 gramů cibule napůl
  • 20 gramů olivového oleje
  • 500 gramů hovězího masa na guláš na kostičky (2 x 2 cm)
  • 400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
  • 20 gramů hladké mouky
  • 3 čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • 2 bobkové listy
  • 3 snítky tymiánu, čerstvého lístky
  • 1 snítka čerstvý rozmarýn lístky
  • 500 gramů černého piva
  • 350 gramů brambora na kostky (2 x 2 cm)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 31 g
Kalorie 1611 kJ / 385 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 5.2 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...