![Passion Fruit Soufflé Passion Fruit Soufflé](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E2F47EFC-034E-4183-942C-09F43DC75581/Derivates/DCABB7A1-EE70-4D32-9ACD-01B5F05D8F3A.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g caster sugar
- 6 egg yolks, from medium eggs
- 250 g passion fruit pulp, sieved and seedless
- 6 egg whites, from medium eggs
- unsalted butter, for greasing
- icing sugar, for dusting
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 52.3 kJ / 12.5 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 2.4 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Peach Pavlova
5 Std. 30 Min
Lemon Tart
4h 30min
Quick fruit sorbet
10 Min
Chocolate mousse
3h 20 min
Caramel toffees
2 godz.
Fruit sauce (coulis)
10 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Hazelnut Bavarian
6h 25 min
Quenelles with Watercress Sauce
2 godz. 45 min
Choux Pastry
2 godz.
Neapolitan
Nessuna valutazione
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 godz. 30 min