Urządzenia i Akcesoria
Chorizo Garlic Butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
400 g
Składniki
-
double cream room temperature (see tip)500 g
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of skin only1
-
chorizo skin removed, diced (2 cm)150 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
fresh parsley leaves15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 g
Sód
154 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
171 kJ /
42 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlic and Herb Butter
1 godz. 10 min
Pulled Pork Buns
6 godz. 20 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Chunky Coleslaw
5 min
French Onion Soup (TM5)
1 godz.
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 godz. 40 min
Individual Eton Mess Cheesecakes
3 godz. 15 min
Pitta Bread
2 godz.
Salted Caramel Ice Cream
14 godz.
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2 godz. 30 min