![Chorizo Garlic Butter Chorizo Garlic Butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/aba3b113-8fd5-4f6b-8021-4d13c3aaab9d/Derivates/452bf2e9-b1aa-4b0b-91e5-d22ad2a90bed.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g double cream, room temperature (see tip)
- 1 garlic clove
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 150 g chorizo, skin removed, diced (2 cm)
- 1 tsp sea salt flakes
- 1 tsp smoked paprika
- 15 g fresh parsley leaves
- Wartości odżywcze
- na 10 g
- Kalorie
- 171 kJ / 42 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 154 mg
Alternatywne przepisy
Yorkshire Pudding
1 Std.
Sloe Gin
2160h 20min
Crunchy Potato Sticks (TM5)
Brak ocen
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1h 20min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1 Std. 5 Min
Caramel Toffees
2h
Garlic and Herb Butter
1 Std. 10 Min
Chilli and Apple Jelly
4 Std. 15 Min
Bacon and Cranberry Jam
40 min
Butter
5 min
Sugar Syrup
30 Min