Chorizo Garlic Butter
TM6 TM5 TM31

Chorizo Garlic Butter

4.4 (8 ocen)

Składniki

  • 500 g double cream, room temperature (see tip)
  • 1 garlic clove
  • 1 lemon, thin peelings of skin only
  • 150 g chorizo, skin removed, diced (2 cm)
  • 1 tsp sea salt flakes
  • 1 tsp smoked paprika
  • 15 g fresh parsley leaves

Wartości odżywcze
na 10 g
Kalorie
171 kJ / 42 kcal
Białko
0.7 g
Węglowodany
0.2 g
Tłuszcz
4.2 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Błonnik
0.1 g
Sód
154 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy