Wersje kompatybilne
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 70 g frozen spinach, defrosted, drained
- 2 medium eggs
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for serving
Filling
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g onions, halved
- 50 g pancetta
- 30 g unsalted butter, diced
- 300 g minced veal, broken in pieces
- 1 tsp fine sea salt, plus extra for serving
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
- 1 large egg
Tortelloni
- water, plus extra for cooking tortelloni
- 1 tsp fine sea salt, for cooking tortelloni
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1925 kJ / 459 kcal
- Białko
- 23.9 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 20.4 g
Alternatywne przepisy
Steamed Garlic Prawns
30 min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30min
Butter
5min
Garlic and Herb Butter
1 godz. 10 min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5h
Caesar Salad Dressing
5min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2h 50min
Tear and Share Snail Bread
2h 45min
Onion Focaccia
3sa 20 dk
Honey Sesame Chicken (Hestan Cue™) Metric
1h
BBQ Sauce
20 min