Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de tomates pera en trozos
- 60 g de cebolla roja en trozos
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 1 cucharada de alcaparras
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de orégano seco
- agua
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 464.5 kJ / 111 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 14.3 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Błonnik
- 8.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mermelada y jalea de manzana
2 godz. 15 min
Mermelada de albaricoque con jengibre
1 godz.
Mermelada de fresas
1 Std. 5 Min
Remolacha fermentada
72 Std.
Confitura de frutos rojos y chía crudivegana
12 Std. 15 Min
Compota a la antigua
2 godz. 30 min
Conserva de tomates cherry
1 godz. 30 min
Mermelada de limón, miel y jengibre
35 min
Mermelada de verano
55 min
Mermelada de ciruela y manzana al aroma de canela
1 godz.
Mermelada de naranja y zanahoria
40min
Kétchup
1 godz.