Urządzenia i Akcesoria
德國香腸貝殼捲
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
12 個
Składniki
-
水 需多備一些撒水用270 克
-
糖40 克
-
1 ½ 茶匙 乾酵母粉新鮮酵母15 克
-
鹽1 茶匙
-
高筋麵粉450 克
-
奶油35 克
-
橄欖油1 茶匙
-
蔥 切蔥花30 克
-
法蘭克福香腸 切片(約0.5公分)150 克
-
白芝麻 少許
-
美乃滋 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
7.6 g
Kalorie
899.1 kJ /
215.1 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
瑪莉的麵包世界
13 Przepisów
Tajwan
Tajwan