德國香腸貝殼捲

德國香腸貝殼捲

4.8 4 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
12 個

Składniki

  • 需多備一些撒水用
    270 克
  • 40 克
  • 新鮮酵母
    15 克
    1 ½ 茶匙 乾酵母粉
  • 1 茶匙
  • 高筋麵粉
    450 克
  • 奶油
    35 克
  • 橄欖油
    1 茶匙
  • 切蔥花
    30 克
  • 法蘭克福香腸 切片(約0.5公分)
    150 克
  • 白芝麻 少許
  • 美乃滋 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 7.6 g
Kalorie 899.1 kJ / 215.1 kcal
Tłuszcz 6.3 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 32.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...