Urządzenia i Akcesoria
Apfelkren
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 Schraubgläser
Składniki
-
frischer Kren geschält, in Scheiben (ca. 5 mm)170 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst40 g
-
Äpfel, säuerlich geschält, entkernt, in Stücken750 g
-
Zucker35 g
-
Apfelsaft100 g
-
Salz, unjodiert1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
2 g
Kalorie
762 kJ /
183 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marillenröster
30 min
Marillenkuchen
1 godz. 30 min
Marillenmarmelade
35 min
Waldviertler Knödel
1 godz.
Marilleneis
15 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Eiaufstrich mit Topfen
10 min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1 godz. 15 min
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Kapern-Ei Aufstrich
25 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 godz.
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min