Urządzenia i Akcesoria
Žampiónový krém s estragonem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porce
Składniki
-
700 gramů bílých žampiónů, čerstvých napůl
-
2 stonky čerstvého estragonu
-
350 gramů vody
-
20 gramů polohrubé mouky
-
1 špetka mořské soli, hrubé nebo podle chuti
-
1 špetka čerstvě mletého černého pepře nebo podle chuti
-
100 gramů smetany, min. 30 % tuku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
5 g
Kalorie
603 kJ /
145 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bistro Polévkárna
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Hovězí steaky v papilotě
40 min
Vinná marináda
Brak ocen
Směs na pečení kakaového chleba se sušeným ovocem
Brak ocen
Kuřecí krémová polévka s kešu oříšky
30 min
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1 godz.
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10 min
Kuře alla cacciatora
50 min
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2 godz. 35 min
Krevetové lupínky
45 min
Pomerančový dresink s kari
5 min
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30 min
Puding v páře s malinovým džemem
55 min