Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 gramů bílých žampiónů, čerstvých, napůl
- 2 stonky čerstvého estragonu
- 350 gramů vody
- 20 gramů polohrubé mouky
- 1 špetka mořské soli, hrubé nebo podle chuti
- 1 špetka čerstvě mletého černého pepře nebo podle chuti
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 603 kJ / 145 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hrášková kaše
13 Min
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50min
Mrkvový dip s fíky
2h 30 min
Polévka Bloody Mary
Brak ocen
Citrónové hummusové noky
Brak ocen
Špaldová kaše s mrkví a zázvorem
Brak ocen
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1h 10min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Avokádová krémová polévka
15min
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30min
Zeleninovo ovocný salát
10 Min
Horká čokoláda (bez laktózy)
15min