
Urządzenia i Akcesoria
Charlotte Russe
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz.
12 Stücke
Składniki
-
Gelatine weiß9 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken200 g
-
Löffelbiskuits18 - 19
-
Kokosfett25 g
-
Cornflakes50 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt400 g
-
Schmand400 g
-
Zitronensaft20 g
-
Zucker150 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
-
Himbeeren frisch200 g
-
Zucker2 EL
-
Tortenguss, rot (für ¼ l)1 Pck.
-
Wasser250 g
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
100 kcal /
1675 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Total verknallt
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy