Urządzenia i Akcesoria
Apfel-Wein-Punsch
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben40 g
-
Zitronen Bio, 1 in Stücken, 1 in dünnen Scheiben2
-
Zimtstange1
-
Kardamomkapseln6
-
trockener Weißwein500 g
-
Apfelsaft naturtrüb700 g
-
Honig50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
972 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 5/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Apfelglühwein
25 min
Heiße Oma
15 min
Orangenpunsch
10 min
Holunderblüten-Zitronenmelisse-Punsch
25 min
Weihnachts-Bratapfel
40 min
Heidelbeersorbet mit Sekt
5 min
Gehackter Obstsalat mit Sabayon
30 min
Landweinbowle mit Früchten von der Streuobstwiese
1 godz. 10 min
Rhabarber-Eistee
50 min
Birne-Helene-Eis mit Mandelstiften
12 godz.
Dunkler Sturm
10 min
Zitrus-Glühwein
15 min