Urządzenia i Akcesoria
Apfel-Wein-Punsch
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben40 g
-
Zitronen Bio, 1 in Stücken, 1 in dünnen Scheiben2
-
Zimtstange1
-
Kardamomkapseln6
-
trockener Weißwein500 g
-
Apfelsaft naturtrüb700 g
-
Honig50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
972 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 5/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Eier-Honig-Punsch
10 min
Heiße Oma
15 min
Apfelglühwein
25 min
Früchtepunsch
1 godz. 5 min
Friesischer Eiergrog (Niedersachsen)
15 min
Orangenpunsch
10 min
Elsässer Glühwein
35 min
Zitrus-Glühwein
15 min
Paris Dakar
5 min
Glühwein
15 min
Heißer Eierpunsch mit weißer Schokolade
15 min
Birnen-Blondie
1 godz. 15 min