Schinken-Käse-Stangen (glutenfrei)

Schinken-Käse-Stangen (glutenfrei)

4.5 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
22 Stück

Składniki

  • Tapioka (Perlen)
    250 g
  • Emmentaler in Stücken
    150 g
  • Milch
    200 g
  • Pflanzenöl (z.B. Sonnenblumen- oder Rapsöl)
    100 g
  • Salz
    1 TL
  • Eier
    2
  • Tomatenmark
    20 g
  • Katenschinkenwürfel
    100 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 134 kcal / 559 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...