Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de mantequilla, a temperatura ambiente para engrasar
- 50 g de azúcar, y un poco más para espolvorear
- 120 g de chocolate amargo, en trozos
- 40 g de agua
- ½ cucharadita de vainilla
- 4 yemas de huevo
- 5 claras de huevo, (180 g)
- 1 pizca de sal
- 1 cucharadita de cocoa en polvo para espolvorear (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1030 kJ / 247 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brownies a la Mexicana
40min
Smoothie
5 Min
Mousse de chocolate
3 godz. 20 min
Paté de hongos, queso y tomate
40min
El mejor key lime pie TM6
2h
Helado de crema
1 godz. 10 min
Barras de chocolate blanco
Brak ocen
Helado bicolor con praliné
8 Std. 15 Min
Helado de chocolate
8h 30min
Mousse de chocolate
30 min
Aderezo de ajo japonés
10 Min
Affogato chocolatoso
10 Min