Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de harina sin gluten
- 2 cditas de polvo para hornear
- 70 g de cocoa en polvo
- 300 g de azúcar estándar
- 120 g de aceite vegetal
- 240 g de leche de coco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1316 kJ / 313 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 185 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brownies sin gluten
45 min
Panqué de calabaza sin gluten
2h 20 min
Base para pay sin gluten
15min
Pastel de vainilla vegano
1h 30 min
Crema de avellanas (vegana y sin gluten)
10min
Galletas de chispas de chocolate (sin gluten)
40min
Muffins de Nutella (sin gluten)
55min
Baguette sin gluten
1u.
Pizza sin gluten
1u.
Masa madre sin gluten
120 Std.
Pastel de chocolate sin gluten
40min
Crepas (sin gluten)
1u. 20min