
Urządzenia i Akcesoria
Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 Scheiben
Składniki
Schokoladenkuchen
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten200 g
-
Mandeln, gehobelt20 g
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken100 g
-
Zucker150 g
-
brauner Zucker100 g
-
Eier3
-
Wasser100 g
-
Kakao40 g
-
Mehl140 g
Bienenstichkruste
-
Butter50 g
-
Zucker40 g
-
Honig40 g
-
Salz1 Prise
-
Milch20 g
-
Mandeln, gehobelt100 g
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Kalorie
440 kcal /
1840 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
40 g
Błonnik
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy