Urządzenia i Akcesoria
Himbeer-Nougat-Crunch-Torte
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 3 godz.
12 Stücke
Składniki
-
Haselnüsse120 g
-
Zwieback110 g
-
Nougat in Stücken200 g
-
Zucker80 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt500 g
-
Frischkäse200 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)30 g
-
Obstsaft z.B. Himbeernektar400 g
-
Tortenguss, rot1 ½ Pck.
-
Himbeeren, TK600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
9 g
Kalorie
1721 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Einladung für Dich!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Russischer Zupfkuchen
1 godz. 30 min
Beeren-Aprikosen-Swirl-Cake
8 godz. 40 min
Eierlikör-Candy Cake
3 godz.
Frischkäse-Haselnuss-Torte
7 godz.
Kirsch-Vanille-Torte
24 godz.
Blaubeer-Mascarpone-Torte
3 godz. 10 min
Himbeer-Quark-Streusel
7 godz. 20 min
Himbeer-Frischkäse-Torte
2 godz. 30 min
Kirsch-Windbeutel-Torte
5 godz.
Himbeer-Käsekuchen
8 godz.
American Cheesecake mit Heidelbeersauce
9 godz. 30 min
Rotkäppchen-Kuchen
4 godz.