Himbeer-Nougat-Crunch-Torte

Himbeer-Nougat-Crunch-Torte

4.7 1.9K ocen
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 3 godz.
12 Stücke

Składniki

  • Haselnüsse
    120 g
  • Zwieback
    110 g
  • Nougat in Stücken
    200 g
  • Zucker
    80 g
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    500 g
  • Frischkäse
    200 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    20 g
  • gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
    30 g
  • Obstsaft z.B. Himbeernektar
    400 g
  • Tortenguss, rot
    1 ½ Pck.
  • Himbeeren, TK
    600 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 411 kcal / 1721 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...