Urządzenia i Akcesoria
Pfirsich-Cheesecake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
16 Stücke
Składniki
-
Butter und mehr zum Einfetten80 g
-
Butterkekse180 g
-
Zucker170 g
-
Zimt½ TL
-
Pfirsiche (Abtropfgew. 425 g) , abgetropft1 Dose
-
Frischkäse700 g
-
Mandellikör (z. B. Amaretto)40 g
-
Eier3
-
Mehl40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
8 g
Kalorie
1353 kJ /
323 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Zimt-Weihnachtstorte
8 godz. 20 min
Kirschkuchen mit Crème-fraîche-Guss
1 godz. 10 min
Spekulatius-Trauben-Tiramisu
1 godz.
Erdbeer-Blondies mit Macadamianuss-Streuseln
1 godz. 10 min
Cheesecake-Cubes
1 godz.
Kirsch-Marzipan-Muffins
45 min
Himbeer-Cheesecake mit weißer Schokolade
6 godz. 30 min
Cheesecake-Brownies
3 godz.
Schokoladenkuchen mit Frischkäse-Karamell-Topping
2 godz. 30 min
Himbeer-Frischkäse-Torte
2 godz. 30 min
American Cheesecake mit Heidelbeersauce
9 godz. 30 min
Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste
2 godz. 30 min