Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Brownieboden
- 65 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 55 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 80 g Zucker
- 65 g Mehl
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 10 g Kakao
- 1 Ei
- 25 g Milch
Belag
- 500 g Quark, 20% Fett
- 250 g Mascarpone
- 3 Eier
- 1 Dose gezuckerte Kondensmilch (400 g)
- 15 g Speisestärke
- 120 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 15 g Kakao
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1399 kJ / 334 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Erdbeer-Maulwurfkuchen
5h
Schaumkusstorte
3hod. 45min
Erdbeer-Brownies
2 Std. 30 Min
Brownie-Käsekuchen
2 godz.
Gefüllter Schokoladenkranz
5 godz. 40 min
Triple-Chocolate-Muffins
50 Min
Lebkuchen-Schoko-Torte
4h 30min
Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste
2 Std. 30 Min
Maulwurfkuchen
2 Std. 30 Min
Schoko-Kiba-Kuchen
1h 45min
Cookie-Brownies
1h 10min
Russischer Zupfkuchen vom Blech
1 Std. 30 Min