
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Brownieboden
- 65 g Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 55 g Zartbitter-Schokolade in Stücken
- 80 g Zucker
- 65 g Mehl
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 10 g Kakao
- 1 Ei
- 25 g Milch
Belag
- 500 g Quark, 20% Fett
- 250 g Mascarpone
- 3 Eier
- 1 Dose gezuckerte Kondensmilch (400 g)
- 15 g Speisestärke
- 120 g Zartbitter-Schokolade in Stücken
- 15 g Kakao
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 334 kcal / 1399 kJ
- Białko
- 10 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Węglowodany
- 31 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Erdbeer-Maulwurfkuchen
5 godz.
Himbeer-Cheesecake mit weißer Schokolade
6 godz. 30 min
Himbeer-Swirl-Cheesecake
7 godz. 30 min
Cheesecake-Cubes
1 godz.
Gefüllter Schokoladenkranz
5 godz. 40 min
Brownie-Käsekuchen
2 godz.
Cheesecakes am Stiel
8 godz.
Schoko-Kiba-Kuchen
1 godz. 45 min
Triple-Chocolate-Muffins
50 min
Cookie-Brownies
1 godz. 10 min
Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste
2 godz. 30 min
Russischer Zupfkuchen vom Blech
1 godz. 30 min