Urządzenia i Akcesoria
西湖莼菜羹
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
3 人份
Składniki
-
火腿 金华火腿,切丝30 克
-
油20 克
-
鸡胸肉 汆水后切丝120 克
-
莼菜100 克
-
鸡高汤800 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
玉米淀粉20 克
-
水40 克
-
麻油1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.2 g
Kalorie
659.7 kJ /
157.7 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny