
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 Blätter Gelatine weiß
- 500 g Zucker braun oder weiß
- 800 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 8 Eier
- 200 g weißer Rum
- 1000 g Naturjoghurt 3,5% Fett
- 2 Limetten unbehandelt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 473 kcal / 1980 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Węglowodany
- 42 g
- Błonnik
- 0.1 g