Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 Blätter Gelatine, weiß
- 10 Limetten, unbehandelt, von 8 Limetten Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 500 g Zucker, braun oder weiß
- 800 g Sahne
- 8 Eier
- 200 g weißer Rum
- 1000 g Naturjoghurt, 3,5% Fett
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1980 kJ / 473 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Weincreme
5h 40min
Frischkäsewürfel
5 Std.
Zabaglione
15min
Heidelbeersorbet mit Sekt
5 dk
Champagner-Granita mit Himbeeren
13sa
Erdbeermousse
4h 15 min
Rotweincreme
5h 40min
Glühweinsabayon
10 dk
Amaretto-Eisparfait
8 Std. 15 Min
Panna Cotta al caffè
5 Std.
Zabaglione al Prosecco
15min
Eierlikörmousse
8sa 30 dk