Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 Blätter Gelatine, weiß
- 500 g Zucker, braun oder weiß
- 800 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 8 Eier
- 200 g weißer Rum
- 1000 g Naturjoghurt, 3,5% Fett
- 2 Limetten, unbehandelt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1980 kJ / 473 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Amaretto-Eisparfait
8h 15min
Limetten-Ingwer-Mousse
8 godz. 20 min
Engelsspeise
30 min
Panna Cotta al caffè
5h
Erdbeermousse
4h 15min
Walnusssoufflé
1 Std. 15 Min
Cappuccino-Traum
3h 30min
Limoncello-Creme
5h
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 Std. 15 Min
Zitronen-Parfait
4 Std. 30 Min
Eierlikörmousse
8h 30min
Zitronen-Joghurt-Mousse
1 Std. 15 Min