Urządzenia i Akcesoria
Caipirinha-Creme
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
14 Portionen
Składniki
-
Gelatine weiß12 Blätter
-
Zucker braun oder weiß500 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt800 g
-
Eier8
-
weißer Rum200 g
-
Naturjoghurt 3,5% Fett1000 g
-
Limetten unbehandelt2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
1980 kJ /
473 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feste feiern
109 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Eierlikörmousse
8 Std. 30 Min
Bayerische Creme
8 Std.
Limoncello-Creme
5 Std.
Amaretto-Eisparfait
8 Std. 15 Min
Glühweinsabayon
10 Min
Birnencreme
3 Std. 30 Min
Zabaglione
15 Min
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24 Std.
Erdbeermousse
4 Std. 15 Min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 Std. 15 Min
Welfenspeise mit Trauben
2 Std. 30 Min
Friesischer Eiergrog (Niedersachsen)
15 Min