
Urządzenia i Akcesoria
Kirsch-Ketchup
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
3 Schraubgläser
Składniki
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben40 g
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Sauerkirschen entkernt950 g
-
brauner Zucker zum Abschmecken
-
Rotweinessig zum Abschmecken
-
Orangensaft100 g
-
geriebene Zitronenschale Bio1 TL
-
Cayenne-Pfeffer¼ TL
-
Piment1 Prise
-
Zimt1 Prise
-
Salz zum Abschmecken
-
Einmachhilfe (2,5 g)1 Pck.
-
Pfeffer2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 Schraubgläser
Białko
12 g
Kalorie
4624 kJ /
1102 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
224 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 4/2018
61 Przepisów
Niemcy
Niemcy